Træfældning

Vi fælder store som små træer.

Du får en fast pris, og mulighed for at få træet skåret op i 30 cm. stykker til brænde. Er du ikke interesseret i at beholde det, kan vi bortskaffe det uden merudgift.

 

Flishugning

Grenaffald flishugges oftest direkte på stedet med flishugger. Flisen kan med fordel anvendes som i bede og kanter hvor den virker ukrudtshæmmende og samtidig dekorativ. Ønskes flisen fjernet, blæser vi normalt flisen direkte op på vores ladbiler og kører den bort. Flishugning er den mest effektive måde at reducere mængden af grenaffald ved både træfældningsopgaver samt beskæring- og rydningsopgaver.

 

Stubfræsning

Vi udfører ligeledes stubfræsning som er en god og billig måde at komme af med træstubbe, som står på uhensigtsmæssige steder. Stubfræsning kan udføres skånsomt stort set hvor som helst og er den billigste måde at komme af med generende træstubbe i bede, haver og indkørsler.

Prisen for stubfræsning bør sammenlignes med hvad det koster at grave stubbene op, besværet med at få dem kørt på genbrugspladsen og efterfølgende udgift til at få kørt jord til for at fylde hullet op igen hvor stubben stod. En stubfræser er også meget effektiv til at fjerne bambus, der er stort set umulig selv at grave op.

 

Topkapning

Topkapning foretages i mange tilfælde på træer hvor der ikke er plads til at fælde træet på traditionel vis. Det kan være på grund af huse, bede og andre ting der gør, at man ikke kan lade træet vælte.

Topkapning foretages hvor træet fældes fra toppen og ned i mindre stykker, enten ved klatring eller fældning fra lift, således at det ikke går ud over omgivelserne.